The only way is to keep going.


Igår var en sjukt AWESOME day. Pojkvännen min lärde mig how to board off pist! Det var sjukt kul! Mycket roligare än att stanna på pisten faktiskt. Man kan liksom göra lite som man vill och man stöter inte in i en massa folk. När man faller så faller man också i en massa snö, sjukt gött för en noob! Lite jobbigt att ta sig upp ibland bha när snön är jävligt djup.. då äre tungt. Det är iaf mycket bättre än att vurpa på en isig pist, det gör ju ofta fan riktigt ont, även om mina swedish meatballfalls verkligen har gått ner antal.
 
När dagen börjar leda mot sitt slut när man är uppe i bergen så har man två val att göra. Antingen så tar man liften ner igen till botten ( Ja juste, för er som inte vet det så åker man alltså en STOR cablecar upp i bergen, hänger i bergen hela dagen och tar småliftar lite här och där, och sen i slutet av dagen tar man sig ner till dalen igen ) eller så kör man 'the homerun'. The homerun är alltså en slope, backe, som tar en hela vägen ner till stan igen. Den här backen brukar vara av röd färg dvs ganska brant men bred. Den brukar vara väldigt isig då den ligger längre ner i plusgraderna i stan och också blir besprutad med 'fejksnö' från snökanonerna. Backen brukar också vara sjukt crowded i slutet av dagen då de allra flesta tar sig ner till dalen och dessutom är den ganska lång. Efter en heldag på bräda är jag sjukt trött, lite grinig pga lack of food och lite mör i kroppen. Min kropp och min hjärna vill liksom inte hänga med lika snabbt som i början av dagen. DÄRFÖR bangar jag ofta på den där homerunen. Det är liksom inget kul. Jag tror inte att någon tycker den är speciellt kul men ALLA gör det för att det är sista chansen att få stå på skidorna för dagen. 
 
Men igår bangade jag inte. Jag hade haft en sjukt fet dag på brädan och kände mig jävligt duktig. Därför när vi stod där vid den stora liften så var det sjukt lätt för grabbarna att övertala mig att köra homerunen den här gången. Så jag spänner fast brädan på mina fötter och tar mig nerför kanten. I samma stund som jag ser backen och hur många som är i den så ångrar jag mig men HEY ingen återvändo. Så jag kör safe och skiter i att försöka stajla eller hoppa runt på sidan av pisten. Står stadigt på brädan och svänger mig nerför i mitten av backen. Men såklart så ska jag trilla på den där jävla isiga FITTpisten! SÅKLART! Bara för att man har haft en skitbra dag och ska köra ett sista jävla åk. Så, efter typ halva den här låååånga homerunen så lyckas jag fastna på min 'toe edge', sätter knäna rakt i backen, BAM, ner med bröstet i backen, BAM, pannan slår i, BAM, brädan kommer efter och köttbullsmovet är igång, brädan kastar sig över mig och slår i framför mig, BAM, jag puttar upp mig själv med händerna och ställer mig på brädan igen, AJ!!!, hela kroppen bha sprutar ut adrenalin, knäna pumpar av smärta, jag har svårt att andas och nacken dunkar utav helvete. 2 sekunder, 3 sekunder, jag vänder på brädan och börjar åka nerför backen igen. Tänker 'no pain, no gain' och känner mig sjukt modig. Jag känner smärtan pumpa i kroppen under de resterande 7 långa minuterna jag står på brädan men ignorerar den och när jag väl kommer ner och spänner av mig så är den typ borta. Visst kände jag mig öm i kroppen men inte mycket mer. Men idag, idag ni, idag mår knäna inge bra, min nacke är riktigt öm och jag tror jag lyckades vricka till min vrist lite igen också. Bajs.
 
Men på onsdag, på onsdag är jag på't igen ska ni se!!

Cravings


Coca Cola - Från och med igår dricker jag det inte mer för att jag tycker jag fått fett i fejjan. I want it SOOOO bad idag asså!! MEN, har inte ens gått till butiken. Håller mig ifrån det där sockret!
 
Bacon - Fortfarande. Fransmännen kan ju fan inget om kött asså.
 
Svenska Lantchips - ÅHHHH! Kan inte ens tänka på det utan att dregla.
 
Svenskt lösgodis - Mamma Mia vad jag saknar detta! Här är allt bara geleskit.
 
Blomkål - Ja, jag är ju knäpp men jag älskar blomkål och här finns fan ingen.
 
Thaimat - Där jag bodde i Sthlm fanns det alltså Thaihak överallt och jag åt Thaimat typ 3 ggr i veckan. Jag saknar smakerna, grönsakerna och att det var så lätt och billigt.
 
Köttbullar - Mamma Scans flottiga köttbullar, Ja tack!
 
Brunsås och Potatismos - Jag har lingonsylt i min kyl här som Mor tog med sig när hon var på besök. Så ibland äter jag bara en matsked lingonsylt för att jag liksom är sjukt sugen på brunsås. Sjukt?
 
Laktosfria produkter - Asså, ja, man kan ju laga egen brunsås men det är så sjukt ovärt när man får ASONT i magen. Jag saknar att dricka mjölk otroligt mycket och att kunna äta en skål med t.ex. filmjölk eller yoghurt. För att inte nämna grädde!!!
 
Frukt - Visst finns det frukt här, men kvalitén är ofta asdålig.
 
Kött å Fisk - Finns här men det är asdyrt och vi äter det typ bara en gång i veckan. Blandfärs. Åh! Fläskfile. Åh! FIskgratäng asså, ge mig. Räkor!!! Fan. Hungrig. 
 
Sist men inte minst - H&M!!! Asså, att man kan sakna en butik?! Men HM är så jävla bra när man bara behöver köpa lite strumpor eller en kajal eller lite hårspray. Det finns ju HM så lätttilgängligt i Sverige.. Här är det en timmes bilresa ifrån och varje gång jag är där är det något jag glömmer att köpa. 

Förnya för att bli bättre


Jag skapade precis en ny kategori på min blogg. En kategori för alla de där gångerna som jag tycker att jag verkligen tänk och reflekterat och kommit fram till otroligt smarta och nyttiga saker. Jag kallar den dam-dam-dam
 
Ref-lektioner
 
Tankar och funderingar som är jättesmarta som också NI som läser kan lära er av! Ref - LEKTIONER! Hur smart?! Jag är så klurig att jag nästan trillar av stolen som jag sitter på. Tihihih! Jag hoppas ni kommer ha mycket nytta av denna nya underbara kategori. Själv, ja själv så älskar jag den redan som ni kanske märker? WIhoo!
 
Här får ni två njuta av två bilder på mig där jag ser OTROLIGT smart ut! :D
 
 
 

Sport är sport...


..och det har jag ju aldrig varit intresserad av. 
 
Man försökte ju som liten med något handbollsår, något hästår, något badmintonår och några simtag i en bassäng men nee, det där med sport var liksom inte min grej. Gymnastiklektionerna var, som för de flesta andra, helt värdelösa. Jag var ju liten och snärt så om jag ville kunde jag ju hänga på och vara med i alla spel och lekar utan att vara sämst. När jag hade idrott på gymnasiet så var det samma sak bara att då var det inte så många som faktiskt var med på lektionerna så då blev jag en av de bästa. Att vara bäst är ju alltid roligt och när man väl är bäst så vill man ju inte gå tillbaka till att vara medioker igen. Eller, så funkar min skalle iaf. Det är väl därför som jag blir bättre och bättre på det som jag redan kan och absolut inte utvecklas i det som jag kan nada om. Det var väl därför som jag hade MVG i hälften av ämnena på gymnasiet och G i den andra hälften. Det var också på grund utav detta som jag inte kunde fullfölja universitetsstudierna. Fifan, första dagen i skolan blir man kallad NOLLAN och ska vara en sådan i två veckor. Sedan är man en etta i ett helt år och liksom i botten. Nej fy, det klarade jag inte av. Även om allt bara var 'På skämt såklaaaart!'. Men det var ju bra trots allt att jag inte gick den där KSM linjen på LiU för då hade jag ju inte suttit här i Frankrike just nu. 
 
Tillbaka till den där skallen och sporten. Mitt huvud som blir bättre på det som den är bäst på tycker också om saker som man är en s.k. 'naturbegåvning' på som i mitt fall skulle kunna vara klättringen och snowboardåkningen. Jag vet inte riktigt om jag är en naturbegåvning när det kommer till att stå på en bräda men alla är iaf otroligt imponerade av mig och det är väl ett tecken? (eller så är de bara snälla mot mig för att jag är så jävla fet kanske?) Men hur som helst har jag iaf fastnat för den där stora plastsaken som man glider nerför backen på och jag försöker verkligen lära mig detta på riktigt. Det är därför jag tar mig iväg själv till bergen och åker. Jag lärde mig ju grunden av mina vänner och nu tycker jag ju att jag är så smart att jag kan fatta detta själv. Det tycker jag också att jag gör men vet ni vad, min morsa kommer bli dansande glad nu, allt det min mamma har printat in i mitt stackars lilla huvud om hennes hästridning stämmer också in på snowboardåkning. OM jag har fattat allting rätt! Det handlar mer om kroppen och huvudet än om hästen och terrängen. Man ska tänka att man kan och att man vill istället för att tänka på att hästen är under dig och att du inte kan se marken. Man ska titta på målet och fundera på nästa rörelse istället för att titta på hästen och undra vad den tänker göra. För om du styr rätt och mot ditt mål bestämt så kommer hästen att följa med. Vafan. Tack morsan för alla kloka ord. 
 
 
Så när jag står där på min bräda så tänker jag på mamma och hennes älskade häst 'B'. Snowboarding handlar mycket mer om kroppen och att känna hur brädan rör sig under benen än att kika ner och försöka se vad som händer. Att hålla blicken på målet och planera för nästa sväng. Att tänka 'du kan om du vill och vågar' och 'det är klart att du vill och vågar!!'. och det här kom jag på själv. eller, nästan själv. ;-) Jag kom ju IHÅG det aldelles själv? Men detta kanske gäller i alla sporter? Det borde ju gälla i sporter? Keep your eyes on the goal!
 
 

Chamlife is sick


Detta börjar ju bli tjatigt förfa-an men jag är ju sjukt hela jävla tiden!! Nu ligger jag hemma med en sjuk jävla hosta och min röst låter som om jag rökt i 30 år lixx. Jag vet ju vad anledningen är iofs.. för lite vila, för lite frukt och grönt, ingen fisk, inget riktigt kött, för mycket halvfabrikat, för mycket sprit och så är man ju uppe i bergen varje dag i snön. Jag önskar verkligen att man kunde få tag på lite bättre mat asså... 
 
 

Trivs på en bräda.


Jag har varit ute varje dag i de franska underbara alperna med min feta snowboard. Asså hallå, Josefin?! Har du hittat något som du faktiskt kanske fastnar för? På riktigt? Jag blir helt förundrad över mig själv när jag drar iväg själv upp i bergen när ingen annan vill hänga på. Men hey, det är ju kul! Det är roligast de dagar då snön är mjuk dock.. de dagar då det är isigt gör det så jävla ont när man faller!! Man är ju fortfarande n00b.
 
 
 
 

Hur kan man glömma något som man älskar så mycket?


I fredags så körde jag alltså och lämnade Junia på flygplatsen. usch usch. men men. Vad ska man göra? Efter det så vart det iväg till ett shoppingcenter med min shoppinglada pojkvän. Han fyndade jeans och t-shirts på rea, som ändå var fett dyra, från quicksilver medans jag gick runt och inte ens rörde någonting. Det blev lite 'rör du, dör du' i huvudet då jag inte alls har mycket pengar nu och har man inte mycket pengar måste man ju prioritera. Även om det var rea på HM och det mesta bara kostade 5€ så rörde jag inte ens plaggen. Jag gick in, plockade ett paket hårnålar, betalade oh gick ut. Så vid dagens slut hade han shoppat för 76€ och jag för 1,95€. 
 
Resten av dagen och natten spenderade vi hemma och sedan när jag vaknade på lördagen så kände jag mig fett dålig. Gick upp, stekte lite ägg, la upp det på tallriken och sen vart det iväg till toaletten för en spya. och en till. och en till. på tom mage. Gul slemmig spya. Tom spya. Då slog det mig, jag hade nästan inte ätit någonting under fredagen. En toast till frukost med kaffe och sen en mellan pommes på McDo, and thats it. och den där pommesen åt jag vid 11 på morgonen. SÅ när jag låg där och spydde galla så hade jag alltså inte ätit något på 24h. Smart tjej det här. Riktigt. Så vart det bha att reboota, i med lite banan och yoghurt och massa vatten. Tomatsoppa, mer tomatsoppa med lite pasta i, mer banan, vitt bröd, hej å hå, och sen vart dagen slut. Idag mår jag mycket bättre men känner att jag fortfarande har en otroligt tom mage. Ska nog få i mig lite riktig mat idag kanske. Glömmer bort att äta... JAG?! Helt sjukt.

Hej Moster Anna!


Du har alltid varit en förebild för mig men det är ju lätt att se upp till någon som du. Du är berest, smart och rolig. Du finns alltid där för oss (mig och mina syskon) när man behöver dig och dina råd är alltid goda. Ibland, hej å hå, känns du gammalmodig och överbeskyddande men då skrattar vi bara åt dig. Att få komma hem till Sverige och hänga med din fina familj i ert fina hus är alltid asmysigt och ofta längtar jag dit när kvällarna i Chamonix blir lite väl ensamma. Sist jag var där så va det du i din gula one piece det första jag såg när jag klev innanför dörren och åh vad jag blev glad i hjärtat! Både för att du använder one piecen jag skaffade dig och för att du ser så otroligt fånig ut i den men också för att jag älskar dig och när jag ser dig känner jag mig trygg. Men hallå, allvarligt?! Varför har du inte skaffat något facebook konto än?! Är du helt från vettet människa? Ofta när jag lägger ut bilder, som idag, på fb så tycker jag det är så synd att du missar alla dessa. Ofta när jag skriver roliga och elaka kommentarer på min mammas töntiga bilder tycker jag det är så synd att du missar det. Alltid när jag, mina syskon, min mamma eller någon annan lägger ut superfina bilder på dina barn och skriver superfina saker om dem så tycker jag det är så jävla synd att du missar det. När jag, Junia eller Johanna är ute och reser och uppdaterar våra statusar om hur det är och hur det går tycker jag det är så synd att du missar det. Och detta är bara vi, dina syskonbarn och vad vi upplever. Så häng med i svängarna va? Nu ska jag lägga ut lite bilder här på bloggen, bara för dig, så ska du få se lite av det du kunde fått uppleva. 
 
 
Jag börjar här, vem vill missa detta? Helt sjukt underbart ju! och kommentarerna till. IHHH hihihi!
 
 
Sjukt fina bilder ifrån julaftnar under alla år.
för att inte tala om påsk å födelsedagar å sånt. 
 
 
Bilder på oss och som skrivet, mycket fina ord om våra underbara kusiner.
 
 
Bilder på dig, som du inte visste fanns?
 
SÅ kom igen nu! Uppdatera dig förfaan så att du kan gå in och titta på alla underbara bilder som är tagna här i Chamonix! För att inte nämna Johannas alla resor hon gjort i år och mina till London x2 och Dakar. Eller Egypten? Våra studentfester! Eller mammas alla feta hästbilder, fast de får du kanske se ändå.. ?! Puss och kram på dig, min fina fina moster! Jag hoppas du mår awesome därhemma! HJÄRTA OCH KÄRLEK!

Syskonkärlek i backen.


 
Imorgon åker Junia hem. Sorgligt. De här fyra dagarna som hon varit här har vi hunnit med en massa skojjiga saker och jag kommer att sakna henne massor! Just nu så ligger hon helt utslagen här bredvid mig i sängen efter en hel dag på skidor. Vädret var superduper idag och vi tog en massa häftiga foton! Finns att se på facebook här för alla våra vänner!
 
I måndags var vi på Le Vert hotel och dansade till Nextmen som är DJs från England. Hej och HÅÅÅÅ vilket jävla drag det var! Har aldrig sett Vert så fullpackat asså! Kvällen började klockan nio med en 3rätters middag som var svinbra och slutade med att vi staplade hem fulla halv fyra. 
TIsdag och Onsdag vart bakisdagar och vi tog det chill hemma. Gick på lite promenader, sov mkt och städade huset. Onsdag kväll gick vi till Bard'UP och sjöng karaoke. Junia slog mig med hästlängder då vi framförde 'Faith' av George Michael och drog sin vinst, i form av en gratis shot, jävligt snabbt och sedan när vi gick hem så sjöng hon heeeela vägen. Fina fulla glada syrran. <3
Idag var vi som sagt hela dagen i backen. SJUKT bra dag förutom att jag kunde känna av den där jävla stukningen i foten lite granna... men vafan, no pain no gain. Nu blir det chillkväll här hemma i sängen med en film och massa chips. KRAAAAAM!

Syrran är i staaan!


 
 
VI har hängt i backen och gått på ett skitfett partaj på Le Vert Hotel. Nu ligger vi bakis i sängen. Over and out!

Jag anpassar mig efter deras kultur helt enkelt!


Asså dessa jävla fransoser. Ja det är jättekul att bo någonannanstans än i Sverige men det här landet är ju lite fucked up asså. Varje söndag är allting stängt. Jaha, tack så mycket. Fransoser kan ingen engelska om du inte först visar att du kan franska för då pratar de gärna engelska med dig. I mataffärerna finns det knappt några rullband vid kassorna så man staplar allting i en hög och sen staplar kassörskan allting i en hög till dig på andra sidan. Handlar du mycket får inte ens allting plats och ja, så är det bara. Förvänta dig inte att några kassabiträden ska vara trevliga, för det är de inte. Och när du handlar så glöm inte att kolla bäst före datumet på ALLT för ofta har det som står längt fram på hyllan gått ut. Om du står i kö någonstans, vartsomhelst verkligen, och du inte står riktigt riktigt nära den som står innan dig så kommer någon att tränga sig in där. Detta gäller även om du sitter på en cykel, står på ett par skidor och framförallt om du sitter i en bil. När du väl sitter i den här bilen så kan du räkna med att de i bilarna runt omkring inte tänker på någon annan än sig själv. När du parkerar någonstans så se till att ha mer än en sida ledig för att få ut bilen igen för det kommer komma någon och parkera nära dig så att det nästan är omöjligt att komma ut igen. Det kan till och med hända att de blockerar alla dina fyra sidor. Det är inte kul men det är bara acceptera att här kan det hända lite då och då. 
 
Annars är Frankrike skittrevligt. Och vet du vad som är bra med alla de här hänsynslösa sakerna? Att man kan vara exakt likadan själv. Så igår när vi drog till McDo i Annemasse så parkerade vi på en busshållplats. Vi såg dessutom bussen komma men den stannade bara bredvid vår bil, lastade på och av passagerare och drog vidare. Bilarna bakom stod och väntade, för vad kan de göra? Inget. Bara att acceptera. Jag hade dock ALDRIG parkerat på en busshållsplats i Sverige. Asså, ALDRIG NÅGONSIN. Men nu bor jag ju i Frankrike så här kan man parkera vart man vill. Jag börjar bli en expert på att köra upp på trottoarer. 

Jobb idag, jag som aldrig jobbar numera..


Igår tog jag Willa till dansen, tog hand om alla sopor och shoppade lite schampoo sen låg jag i sängen resten av dagen. Tog igen lite av den svenska televisionen och såg 'Sveriges Mästerkock' och 'Farmen'. Sveriges mästerkock är ju ett fett bra program! Har aldrig sett det tidigare. Man blir ju fett sugen på att börja laga mat och visa de där jävla domarna att det finns fler feta kockar här ute i världen. Jag gick helt in i programmet och blev så glad varje gång någon gick vidare att jag faktiskt fällde en tår eller två. Hej mensvecka och tack för att du gör mig till en blödig idiot?
 
Idag är det jobb som gäller. Först städning av hela huset och sen ska vi fortsätta med att ta bort is och snö från uppfarten. Börjar bli lite lätt irriterad på den där pojkvännen till mig som skulle ha gjort det för typ.. två veckor sedan..!! Men, nykär som man är så tar man det med en klackspark och skiter i att bråka om en sån sak och bha hjälper till istället. Han är ju dessutom lite sjuk och när pojkar är sjuka är de ju så jäääävla sjuka. Stackarn. not.
 
NYHETER BTW! Det set ut att lösa sig med lägenheten som familjen har köpt till mig. SÅ, vi håller tummarna för att det är sant den här gången och att allt bha läser sig nu över typ en vecka så att jag kan flytta ut. Familjen är underbar men man behöver fan ett eget place. 

värk, värk mera värk, mera värk så blir du stärk.


AHHHH ont i kroppen. Det känns som att jag skriver det varje dag men vafan AHHH vad ont ja har i kroppen. Inte nog med att jag åkte hela dagen så var vi tvunga att clear the drive från snö och is. Det var fan FULLT med is vilket gjorde det sjukt jobbigt. Man måste liksom choppa bort allt med en jävla metallpåle. Usch usch. MEN AHH vad kul jag hade i backen! Det är så jävla fett att ha en egen bräda. Jag känner mig fett cool. Är dock inte riktigt på skrivablogghumör så det blir inte mkt mer idag. Kroppen värker och jag ska soooova nu. 
 
 

EXTAS


IDAG KÖPTE JAG EN SNOWBOARD!!! Shit majgaad vad jag är fetma lycklig. SÅ lycklig att jag sprang, halkade på is och föll på vägen så att jag fick ett stort fett skrapsår över hela knäet. Det gjorde fan så ont att sitta och skrapa ut gruset ur det och smörja in med antiseptic cream MEN jag har ju en fet bräda nu. Mina jeans fick ett stort hål i sig MEN jag har ju en fet bräda nu. När jag ligger här i sängen och försöker slappna av så rivs det mot täcket och sviiiider MEN jag har ju en FET BRÄDA NUUUUU! SÅ vem bryr sig, really? Första åket imorgon, det lovas bilder fast jag inte har någon Iphone.. får la tjata lite på Ben så att han faktiskt tar några.
 
BIld på brääääädan, huuuur fet?
DESSUTOM är mina boots sjuuukt rosa.
Jag kommer lätt vara den snyggaste köttbullen i backen!!!
 
 
 

Tänka först eller?


Den 6e januari 2013 är inte en dag att minnas. Inte alls. Den 6e januari 2013 skulle jag och Ben köra till flygplatsen i Geneva och hämta familjen då de kommer hem från Nya Zeeland. Vi bestämde oss för att köra 3 timmar tidigare till ett shoppingcenter i Annemasse. Det skulle vi inte gjort. Sen körde vi till IKEA i Geneva. Det skulle vi inte gjort. Sen körde vi in i Geneva, parkerade och gick runt lite.. det skulle vi inte gjort. Alla de här grejerna borde vi ha skippat och bara kört till flygplatsen på kvällen istället. Men nej, vi skulle vara smarta och få in lite shopping när vi ändå skulle köra till Geneva. BHA det att allting, ASSÅÅÅÅÅ ALLTING, är stängt på en jävla SÖNDAG i både fuckin France och Schweiz! STÄNGT, CLOSED, FERMÈE!!!!! Så, vi det slutade med att vi fick sitta på flygplatsen och vänta fett länge innan familjen faktiskt ens landade. Smarta ungdomar. Nästa gång ni kanske ska kolla upp om saker och ting faktiskt ens är öppna innan ni kör iväg?!

FacebookOfficial


Nu är det offentliggjort, om det inte redan var det.. Nu vet också facebook att jag har pojkvän och alla som inte är så nära och kära vänner. De nära och kära visste ju redan. Precis som jag redan visste. Jag visste ju redan för två månader sen kan man säga.. när jag först såg honom. Ni vet den där scenen i Ferdinand när de utbister 'Honom ska vi haaaa!!' ungefär så kände jag när jag först träffade min fina Ben. Hipp Hurra för kärleken!
 
 

Update


Juste ja, bloggen. Bloggpausen kom naturligt den här gången. Men det var inte en bloggpause på grund utav att inget hände utan snarare för att allt hände! Jag ber om ursäkt för detta. Så hemskt mycket om ursäkt faktiskt. Fämst till mitt framtida jag som kommer att gå in på den här sidan för att minnas den där sjukt roliga tiden i Frankrike. Jag vet inte ens om jag ska försöka att summera ihop allt som har hänt den här veckan eller om jag bha ska börja skriva från idag. Just nu, just nu kör jag en latis.
 
 
Hej Hej Bloggen. Här är jag nu: Mitt hår blev avklippt när jag var i Sverige, sådär mkt avklippt så att jag grät efteråt men det börjar väl bli en vana för mig efter att ha varit hos frisören. Det rosa i håret är helt och hållet borta så nu är jag söt och blond med vågigt axellångt hår. Igen. Min iphone är borta. Jag minns inte om jag blev bestulen på den eller om jag tappade den eftersom att jag var helt tankad vid detta tillfälle. Jag saknar den och hoppas HOPPAS att den hittar hem igen. Min röst är helt trasig då jag har varit sjuk fram och tillbaka nu i två veckor men också för att jag lärde en av mina bästisar att åka skidor under dessa dagar så det blev mycket HÖÖÖGER VÄÄÄNSTER BRRRAAAAA skrikande i backen. Mina ögon är in lack off ögonfransar därför att jag har haft någon konstig ögoninfektion och därmed skrapat mig i ögonen en massa men också för att min bästis åkte hem igår och det fick mig att gråta massor. Mina ben värker efter massor av skidåkning men också för att jag provade på att åka snowboard vilket jag typ var en naturbegåvning på att göra. Jag kollar efter second hand boards nu och ska nog byta från skidor till snowboard. Mina händer är supertorra eftersom att jag städade hela huset idag. VI har ju bott som i kollektiv här och imorgon kommer familjen hem igen. Det var en del kapsyler och skit att städa upp kan man ju säga... Men utöver att min kropp tar stryk av mina bravader så måste jag ju berätta att mitt hjärta mår bättre än någonsin. En vecka hemma med familjen över jul, en vecka i Cham med min bästis och varje dag med min underbara pojkvän. Varje sekund vid liv är en lycklig sekund och mitt huvud har svårt att hänga med i alla lyckorus som jag får. Puss på er alla och hoppas ni mår lika fantastiskt som mig!