Syskonkärlek i backen.


 
Imorgon åker Junia hem. Sorgligt. De här fyra dagarna som hon varit här har vi hunnit med en massa skojjiga saker och jag kommer att sakna henne massor! Just nu så ligger hon helt utslagen här bredvid mig i sängen efter en hel dag på skidor. Vädret var superduper idag och vi tog en massa häftiga foton! Finns att se på facebook här för alla våra vänner!
 
I måndags var vi på Le Vert hotel och dansade till Nextmen som är DJs från England. Hej och HÅÅÅÅ vilket jävla drag det var! Har aldrig sett Vert så fullpackat asså! Kvällen började klockan nio med en 3rätters middag som var svinbra och slutade med att vi staplade hem fulla halv fyra. 
TIsdag och Onsdag vart bakisdagar och vi tog det chill hemma. Gick på lite promenader, sov mkt och städade huset. Onsdag kväll gick vi till Bard'UP och sjöng karaoke. Junia slog mig med hästlängder då vi framförde 'Faith' av George Michael och drog sin vinst, i form av en gratis shot, jävligt snabbt och sedan när vi gick hem så sjöng hon heeeela vägen. Fina fulla glada syrran. <3
Idag var vi som sagt hela dagen i backen. SJUKT bra dag förutom att jag kunde känna av den där jävla stukningen i foten lite granna... men vafan, no pain no gain. Nu blir det chillkväll här hemma i sängen med en film och massa chips. KRAAAAAM!

Say Something

Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Blogadress:

Comment:

Trackback