Monsterparty.


A fyllde 8 år i somras och i lördags hade han kalas, Monsterkalas! Hela dagen gick åt förberedelser såsom monstercupcakes, monsterslimes, monsterballonger, monstersmörgåsar och planerande av monsterlekar. Vi blev klara med allting en timme innan kalaset faktiskt började och nu med facit i hand var det en välbehövlig time-out! 
 
During the kalas var det total kaos här hemma. Det var meningen att allt skulle hända utomhus på terrassen men det var barn överallt och när man försökte få de att dela in sig i grupper och sätta igång en lek... asså.. hallå? Helt omöjligt typ! Alla sprang runt med skedarna och fäktades isället för att stoppa dem i munnen med en potatis på och springa runt en kon... hrmpf. Det var nonstop springing around like crazy! Maten blev en succé och efteråt tyckte A att kalaset var en succé även om det var mer som en stor playdate än ett kalas. 
 
 
 
 
    
 

Say Something
Jerker

Du är ju en partyprinsessa eller? Fick du användning för några av dina svenska barndomserfarenheter eller var allt annorlunda? Fiskdamm?

Svar: Asså. Jag hade ju tänkt ut en massa saker men dem var ju inte riktigt med på noterna. Annars var det som vilket kalas som helst!
Caroline Josefin

2012-09-18 @ 10:15:35

Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Blogadress:

Comment:

Trackback