Bsst.. Pssst. Climbing.


Bsst, sms. Josefin vaknar. Öppnar mobilen och kollar med ena ögat öppet.
"Hey Josefin, Wanna go for a climb today? Oliver."
WHAAAAAA WIIIWAAAHAHHAA! STUDSAR UPP UR SÄNGEN. Känner hur adrenalinet går igång och bha JA! JA JAG VILL KLÄTTRA! Såklart vill jag klättra! JÄTTEGÄRNA! Wha! Å med den snyggingen! Klart man vill klättra med honom! FYFAN VAD KUL! Åh jag ska va så SNYGG å bra! Ska klättra FETT MED BRA ASSÅ! FETMA!
Sen känner jag att jävlar.. vilken reaktion jag fick där då. Du har ju precis vaknar så lugna ner dig nu och skriv ett sms tillbaka. Ett koolt sms som typ "Ahh yea sure" eller "Oh, you have time for me now?" men svaret blev faktiskt "YEA I would love to! When? Where? You really wanna climb with a rookie?!" send. Fan Josefin. Det där va ju inte alls koolt. Men med vidare eftertanke så bra Josefin, va dig själv. Bha kör, everybody loves Josefin, eller not. Men oftast. :) Man ska ju alltid vara sig själv!
 
Så, 16.30 @ Gaillands. Be there or be fyrkant! Jag dressar upp mig i leggings, ett tight långt linne och en slapp tröja ovanpå det. Nu kör vi. Jag går dit och nör jag kliver in på området så ser jag ett team tyskar med fett fula hattar som stressar upp för klipporna, en fett snygg vältränad man som solar sig i snabba solglasögon på en stor sten och en gammal man med käpp som tittar på tyskarna. Jag går mot den stora stenen och tänker bha 'Ihhk den där snyggingen ska jag klättra med!' Jag säger 'Hey You' när jag närmar mig och han studsar upp. Han smilar jättestort, tar av sig de snabba solbrillorna och har fantastiska leende bruna ögon. VI hälsar och han är riktigt charmig. Vi går direkt på't och han visar mig all the equipment man behöver, hur det funkar och vad vi ska göra. Det första man gör är ju att få upp ett rep längs med bergsväggen så han klättrar upp bit för bit, ankrar på bit för bit och när han gör detta så står ju jag på marken med den andra änden av repet och halar in eller släpper på beroende på vad han gör. Det känns väldigt overkligt när jag står där nere, tittar upp på honom och känner hur hans kroppsvikt drar i min kropp. Jag beundrar honom också eftersom att han är duktig. När han sedan har ankrat på den sista klämman så börjar jag fira ner honom. Här beundrar jag mig själv eftersom att jag är fett kool som bor i Frankrike, står i Chamonix och firar ner en snygg man från ett berg. Sen är det min tur att klättra och jävlar vad fet jag var! Värsta spiderman! Jag gjorde många fel såsom att jag var för nära klippan, drog mig upp med händerna och va för blyg med mina steg men over all sa han att jag va fett duktig! Det är otroligt koolt att klättra. Att titta ner, att titta upp, att titta runt, ner på honom, upp mot bergen, runt på skogen asså det är så fett att jag hamnade här i Chamonix av alla ställen. I love life.
 
Han klättrade en gång till och sedan jag en gång till. Att ta sig ner är nästan lika kul som att klättra upp! Den andra klättringen va mera challenging men han hejade på mig där nerifrån och jag fixade det. Jag är en tuff liten innerstadstjej! Efter de två klättringarna var så närmade sig klockan 19.00 och det började bli lite kallt. Vi packade ihop alla grejerna, småpratade lite, jag tackade så hiiiimla mycket för att han ville klättra med en rookie, vi agreed om att ses och klättra igen och absolut ska vi klättra när min mamma kommer hit nästa vecka! WHAAA!
 
(Psst, han sa också att om det regnar massor i helgen så kan vi ju alltid träffas och se en film hos honom.. tihihi.)

Say Something
L-fis

WHAAA så jävla coolt ju! :D Du har en superavundsjuk kompis här hemma!

Svar: Åhhh, hade varit så himla koolt om du kunde vara med. Ja juste! DET SKA DU JU FÖR DU KOMMER HIT! Tagga julafton å nyår Bästis! FUKKIN FRANCE!
Caroline Josefin

2012-09-28 @ 20:10:24

Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Blogadress:

Comment:

Trackback